Ons team

Ons vaste team bestaat uit drie leden; Mw Groenveld, cosmetisch huisarts, Elham Mahroufzadeh; vaste assistente bij de ooglidcorrecties en onze assistente: steun en toeverlaat voor de administratie.

Mw. Groenveld
HUISARTS

“In 2004 ben ik als huisarts afgestudeerd aan de RijksUniversiteit van Utrecht. Voor de huisartsopleiding voltooide ik de Tropenopleiding met anderhalf jaar assistentschap chirurgie en anderhalf jaar gynaecologie en de Tropencursus. Daarna heb ik direct de huisartsopleiding afgerond. De interesse voor de chirurgie is tijdens het werk als huisarts, altijd gebleven. In het reguliere huisartsenwerk in de huisartsenpraktijk heb ik uiteraard in de loop van de jaren veel chirurgische ervaring opgedaan: verwijderen van moedervlekken, talgkliercysten, vetbulten, ouderdomsvlekken etc. Door regelmatig bijscholingen te volgen op cosmetisch gebied, zorg ik ervoor op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.”

Elham Maroufzadeh
ASSISTENTE  OOGLIDCORRECTIES

Elham is onze vaste assistente bij de ooglidcorrecties. Zij assisteert Mw Zarza tijdens de operatie. Elham is van oorsprong verloskundige geweest en daardoor zeer bedreven bij het assisteren bij operaties.

ADMINISTRATIE – ASSISTENTE 

Onze vaste assistente bij  Groenveld Kliniek :checkt en beantwoordt, samen met dokter Groenveld, uw mailberichten.

Uit onderzoek is gebleken dat

Driekwart Nederlanders vindt zichzelf een mooi mens.